2012. július 11.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Tragédia a Swedish House Mafia dublini koncertjén

A Swedish House Mafia nevű elektronikus formáció Dublinban adott koncertet, ami sajnos tragédiával ért véget. A koncerten, amelyen nagyjából 45 ezer ember vett részt, valaki kést rántott a tömegben, és megszurkálta a körülötte állókat. Az emiatt kialakult pánikban is többen megsérültek, és a drogok hatására hárman életüket vesztették.

Utolsó turnéját járja a Swedish House Mafia nevű formáció, ugyanis a banda tagjai úgy döntöttek, hogy elválnak útjaik, idén feloszlanak. A turné keretében a dublini Phoenix Parkban is koncertet adtak - azonban ez az este sajnos nem a zene miatt marad emlékezetes sem számukra, sem a közönségnek. A koncerten ugyanis, ahol rengetegen voltak, egy férfi kést vett elő, és mindenféle koncepció nélkül szurkálni kezdte a körülötte önfeledten táncolókat. A férfi összesen kilenc embert sebesített meg, nyolcat súlyosan, egyet életveszélyesen. Azonnal hatalmas pánik alakult ki, és ez, valamint az elfogyasztott drogok három fiatalra olyan hatással voltak, hogy a mentők már nem tudták megmenteni az életüket.


A Swedish House Mafia

A késelő férfit a rendőrség elfogta, kihallgatták, de egyelőre még nem adott semmilyen magyarázatot tettére. További furcsaság, hogy a koncerten hat ember eltűnt, róluk azóta sem tudni semmit, és köztük van egy biztonsági őr is. A rendőrség harmincnál is több embert vett őrizetbe, akikről azt gyanítják, valami közük lehet a történtekhez.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei