2012. július 24.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Utoljára koncertezik Magyarországon a MoodEdge

Július 27-én a Tündérgyár szabadtéri teraszán ad koncertet a MoodEdge. Az akusztikus gitárzenekarnak jó ideig ez lesz az utolsó magyarországi fellépése, ugyanis az alapító Hantos Zoltán bejelentette: hamarosan Spanyolországba távozik, határozatlan időre.

"Úgy érzem többet kell látnom a világból, szeretnék új dolgokat megtapasztalni és sodródni. Természetesen a MoodEdge továbbra is működik majd, zenélés lesz, dalírás lesz, spanyol koncertek lesznek" - nyilatkozta Hantos Zoltán, aki 2011-ben hívta életre a MoodEdge elnevezésű egyszemélyes projektet, hogy az akusztikus gitárzenét szélesebb körben népszerűsítse. Most azonban úgy határozott, külföldön próbál szerencsét, mint mondja, határozatlan időre Spanyolországba távozik, de a zenélést esze ágában sincs abbahagyni. Ígérete szerint, mikor hazalátogat majd, itthon is lehet számítani egy-egy MoodEdge koncertre, de hogy ez mikorra várható, azt egyelőre nem lehet tudni.


MoodEdge - Hantos Zoltán

Az utolsó magyarországi koncert azonban még tartogat meglepetéseket, például Köteles Leander személyében, aki vendégként működik majd közre. Az koncertre 2012. július 27-én, néhány nap múlva kerül sor, a Tündérgyár szabadtéri teraszán, ahová vendéget is hívott Hantos Zoltán: Köteles Leander zongorista-énekes, a Leander Rising zenekarból feledhetetlen pillanatokat ígér. A koncertre a belépés ingyenes, a program várhatóan 21 órakor kezdődik.

Bővebb infó: http://moodedge.com/

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei