2012. szeptember 4.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Visszatér az A38 Hajóra az Európa Kiadó

A nyolcvanas évek népszerű zenekara, az Európa Kiadó szeptember 15-én és 16-án, hosszú szünet után ismét egykori újjáalakulásának színhelyén, az A38 Hajón lép fel. A koncerteken a régi slágerek mellett az együttes egy vadonatúj számot, valamint a 3 Judit című szerzemény remixét is bemutatja.

Az 1981-ben alakult Európa Kiadó fénykorában egy egész generációra volt hatással. Bár hivatalosan sosem oszlott fel, tagjai a kilencvenes években külön utakon kezdtek járni, egészen 2004. április 30-ig, amikor az A38 Hajón ismét együtt léptek színpadra. A zenekar ezt követően májusban és szeptemberben további hat teltházas koncertet adott a szórakozóhelyen, és egy országos turnét is lebonyolított.

Azóta többé-kevésbé rendszeresen koncerteznek, most pedig, kilenc évvel az első A38-as bulik után szeptember 15-én és 16-án visszatérnek az újraegyesülés helyszínére. A banda jelenlegi felállása a következő: Menyhárt Jenő (vokál, gitár), Kiss László (vokál, basszusgitár), Másik János (billentyűsök, időnként basszusgitár), Varga Orsolya (billentyűsök), Kirschner Péter (gitár), Gyenge Lajos (dob). A szeptember 16-i koncerten a Puszi együttes lesz az előzenekar.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei