2012. szeptember 8.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Budapesten is fellép Portnoy, MacAlpine, Sherinian és Sheehan

Közös turnéra indul Mike Portnoy, Tony MacAlpine, Derek Sherinian és Billy Sheehan. A négy virtuóz hangszeres zenész tizennyolc-állomásos exkluzív körútja hazánkat is érinti majd, október 19-én a Pecsa Music Hall színpadán lépnek fel.

Mike Portnoy egykor a Dream Theaterben dobolt, Tony MacAlpine a G3-ból ismert zseniális gitáros, Derek Sherinian többek között a Dream Theater, Yngwie Malmsteen és Alice Cooper oldalán játszott billentyűs hangszereken, a Mr. Big basszusgitárosaként ismert Billy Sheehan pedig David Lee Roth és Steve Vai társaságában is zenélt. A négy művész eredetileg csupán néhány alkalmi előadás kedvéért állt össze, a hatalmas sikert látva azonban úgy döntöttek, hogy a műsort egy exkluzív turnén is bemutatják, aminek keretében Budapesten is fellépnek.

A koncerteken mindannyiuk hangszeres életművéből válogatnak, így felcsendülnek majd Dream Theater feldolgozások, Sherinian szóló munkásságának darabjai és Planet X-számok, valamint Sheehan saját, illetve Mr. Biges dalai és klasszikus instrumentális művek.

A csapat 2012. október 19-én, 20 órakor lép fel a budapesti Pecsa Music Hallban.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei