2012. szeptember 10.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Visszatér a Junkies - Szekeres Andrisék a Zöld Pardonban koncerteznek

Bár közel egy esztendeje nem hallhattak a rajongók a Junkies-ról, mert a zenekar koncertszünetet tartott, most bebizonyítják, hogy nem végleges az eltűnésük, ugyanis szeptember 20-án a Zöld pardonban lépnek színpadra, ahová legújabb dalukat is magukkal hozzák - de persze a régi slágereket sem kell hiányolnia a közönségnek.

Idén január elsején a Junkies hivatalos Facebook oldalán egy levél jelent meg Szekeres András tollából, amely a rajongók számára lesújtó hírt közölt: a zenekar szünetet tart. "A zenekar pályája, közel 18 év után sorsfordulóhoz ért. Először karrierünk során hosszabb szünetet tartunk, közel háromnegyed évre felfüggesztjük a koncertezést." - írta akkor a frontember, és persze arról is beszámolt, hogy mik a szünet okai. Ezek között említette, hogy a Junkies szakított korábbi menedzserével, Lévai Hangyássy Lászlóval, és nyilvánvalóan ezt a helyzetet is meg kellett oldani, emellett pedig, ahogy az énekes írta akkor: "Úgy érezzük, hogy mivel az utolsó lemezünk már közel három éve jelent meg, ezért jelenleg semmi aktuális mondanivalónk nincs a számotokra." - nos, úgy tűnik, ez mára megváltozott, mert a Junkies új dallal tér vissza, amely egyébiránt a Zöld Pardon kálváriáját meséli el.

A mostani fellépésről már elárult annyit Szekeres András, hogy "kicsit ellentmondásos lesz a koncert, mert előveszünk olyan dalokat is, melyek valamiért a háttérbe szorultak eddig. Másrészt a kihagyhatatlan nóták is el fognak hangozni, a Facebook oldalunkon végzünk közvélemény-kutatást, hogy mit szeretnének a legtöbben hallani. Azt is figyelembe vesszük természetesen, hogy ott melyik dalokat említik". Hogy arról is beszámolt, hogy az elmúlt közel egy évben nem tétlenkedtek, dolgoznak az új lemezen, és azt ígérik, hogy valóban áthelyezik a hangsúlyt a mennyiségről a minőségre, így kevesebb koncertjük lesz a jövőben, de azok csak olyan helyeken, ahol a lehető legjobb minőségben tudnak megszólalni.

A Junkies visszatérő koncertjén a BugZ lesz az előzenekar, a koncertre 400 Ft-ért lehet jegyet váltani.

***


Junkies visszatérő koncert
Helyszín: Zöld Pardon
Időpont: 2012. szeptember 20.
Bővebb infó: www.zp.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei