2012. szeptember 24.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Balhét csinált a Green Day énekese, Billie Joe Armstrong egy koncerten

Még mindig teljes titoktartás övezi, hogy mitől lett rosszul Billie Joe Armstrong a hónap elején a Green Day egyik fellépése előtt, most azonban ismét róla cikkeznek, de ezúttal egy kisebb botrányba keveredett a nyughatatlan frontember. Nem viselte túl jól ugyanis, hogy egy fesztiválon le akarták parancsolni a színpadról.

A Green Day Las Vegasban koncertezett a hétvégén az iHeartRadio Music Festivalon, ahol azonban meglehetősen méltatlanul bántak a zenekarral. Még éppen csak a koncert felénél tartottak, amikor a szervezők jelezték: be kell fejezniük, és el kell hagyniuk a színpadot. Mikor a frontember, Billie Joe Armstrong meglátta, hogy egy percet jeleznek nekik, vagyis ennyi idejük lenne befejezni az egyébként igen jó hangulatú koncertet, rettenetes haragra gerjedt. A Basket Case című számot követően elképesztő szitokáradat bukott ki az énekesből, amelyben minősítette a szervezőket, majd azt is hozzátette, hogy ő ugyan nem Justin Bieber, neki ne mondja meg senki, hogy mit csináljon. Ezt követően pedig fogta a gitárját, és apró darabokra zúzta a színpadon, majd távozott. Azt is elmondta, hogy egy perc véleménye szerint egyetlen zenekarnak sem lenne elég a méltó befejezésre.

Elképzelhető, hogy Billie Joe-nál az verte ki a biztosítékot, hogy az előttük játszó Usher huszonöt perccel tovább volt a színpadon, mint lehetett volna, és ezért a szervezők egyetlen szót sem szóltak, inkább úgy gondolták, majd a Green Day idejéből lefaragják a késedelmet. Billie Joe azonban hiányolta a tiszteletet a szervezők részéről, ami véleménye szerint járna a huszonöt esztendeje közönségkedvenc bandájának.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei