2012. szeptember 25.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Őrült születésnapi koncertshow - Négy éves a Firkin

Immáron negyedik születésnapját ünnepli az ír muzsikát játszó Firkin, és természetesen ezt a jeles alkalmat mindenképpen méltó módon szeretnék megünnepelni. Így szeptember 27-én a budapesti Barba Negra Music Clubban egész estés show várja azokat, akik rész szeretnének venni ezen az őrül szülinapi mulatságon.

Természetesen számos meglepetéssel, meghívott vendégfellépőkkel is várja a Firkin rajongóit a negyedik születésnap alkalmából: erre az estére csatlakoznak a bandához Jamie Winchester és Pál István "Szalonna" vendégzenészek, hogy még pörgősebbé, még fékezhetetlenebbé tegyék ezt az estét. A zenekar koncertjei egyébként is legendásan jó hangulatban szoktak telni, számtalan rajongójuk van már határon innen és túl egyaránt.

Ezen az estén a közönség folyadék-ellátásáról a Guiness gondoskodik, akik szintén születésnapot ünnepelnek, ráadásul több ajándékcsomag is gazdára talál majd a két ünnepeltnek hála - ezúttal tehát nem a vendégek adnak ajándékot, hanem a születésnaposok. A Firkin koncertje előtt színpadra lépnek az Erin muzsikusai és sztepptáncosai, valamint a LochNesz zenekar is megkezdi a közönség átmozgatását.

Jegyek elővételben 2000 Ft-ért kaphatók a helyszínen, valamint országszerte az ismert jegyirodákban és online.

Helyszín: Budapest, Barba Negra Music Club
Időpont: 2012. szeptember 27.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei