2012. október 2.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Vámos Miklós Rock&Blues Band bemutatkozó- és búcsúkoncert

Rendhagyó élményben lehet része annak, aki ellátogat 2012. október 11-én a Mikroszkóp Színpadra: olyan koncerten vehet részt ugyanis, ami egyszerre bemutatkozó- és búcsúkoncert, sőt még regénybemutató is, bármennyire képtelenül hangzik is ez. Az este középpontjában pedig Vámos Miklós áll.

A Vámos Miklós Rock & Blues Band tiszavirág-életűnek ígérkezik: a tagok - Vámos Miklós és Bornai Tibor - legalábbis úgy tervezik, hogy október 11-i debütáló koncertjük egyúttal a búcsúkoncert is lesz. Így tehát, aki lemarad, az soha többé nem pótolhatja ezt az élményt - bár az is elképzelhető, hogy ha elég nagy lelkesedés övezi majd a frissen alakult gitárduót, talán megajándékozzák még a közönséget egy-két fellépéssel. Első koncertjükön ötven percen át muzsikálnak majd, olyan előadók dalai lesznek repertoáron, mint Elvis Presley, Eric Clapton, a Lennon-McCartney páros, illetve Eric Burdon. Természetesen emellett lesznek KFT slágerek, hiszen a duó egyik tagja, Bornai Tibor a KFT oszlopos tagja, illetve Gerilla szerzemények is felcsendülnek, mert Vámos Miklós negyvenkét esztendővel ezelőtt ezt a csapatot erősítette.

A koncert után ugyanennyi idő - 50 perc - jut majd arra, hogy a hallottakat megfelelő kommentárral lássák el, és egyúttal Vámos Miklós legújabb, Szitakötő című regényét is bemutatják. Az előadás 2012. október 11-én, 19 órakor veszi kezdetét a Mikroszkóp Színpadon.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei