2012. november 6.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

November 30-án, a Király utcában nyit az új Gödör Klub

Otthonra talált a Gödör Klub, amely idén februárban veszítette el végleg korábbi, Erzsébet téri bázisát. Az újjáéledő szórakozóhely november 30-án és december 1-jén már a Király utcai Central Passage-ban várja közönségét egy élvezetes nyitó hétvégére, majd folytatja ott, ahol - nem is olyan régen - abbahagyta.

November 30-án a Müller Péter Sziámi...AND FRIENDS előadásával tér vissza a budapesti Gödör Klub, felidézve a kezdeteket, hiszen tíz évvel ezelőtt, eredeti helyén a Sziámi Zenei Társulat Seres estjével nyitott.

Aznap színpadra lép még Oláh Andor szájharmonikás és Gál Csaba Boogie gitáros zenekara, a Mississippi Big Beat új, Delta Disco című albumával, zárásként pedig a jövő februárban friss lemezzel jelentkező Zagar szórakoztatja a vendégeket. A koncertek után Tom Select (Girls and Mathematics) válogatja a zenéket, egészen hajnalig.

A buli másnap folytatódik a Dirty Disco Rockers elektronikus-experimentális koncertjével, majd a Korai Öröm fog játszani, végül Korai's Banditos party lesz.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei