2012. november 28.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Februárban a Pecsa Music Hall színpadán zenél Slash

Február 7-én Budapesten lép fel a Guns 'N' Roses gitárosaként világhírűvé vált Slash. A zenész a Pecsa Music Hallban mutatja be legújabb, Apocalyptic Love című albumát, amelyhez Myles Kennedy, az Alter Bridge énekese kölcsönözte hangját.

Slash - eredeti nevén Saul Hudson - az amerikai Time magazin listája szerint Jimi Hendrix után minden idők második legnagyobb gitárosa. Több mint húszéves pályafutása során dolgozott már Michael Jackson, Ray Charles, Stevie Wonder és a filmrendező Quentin Tarantino oldalán is. A Guns 'N' Roses mellett erősítette a Snakepit és a Velvet Revolver csapatát, az utóbbi években pedig szólókarriert kezdett.

Első önálló albumát 2010-ben adta ki, olyan vendégelőadókkal, mint Ozzy Osbourne és Dave Grohl. Ebben az időszakban találkozott Myles Kennedy-vel is, aki az idén májusban megjelent második lemezen énekesként és dalszerzőként is közreműködött.

Az Apocalyptic Love tizenhárom friss számot tartalmaz, producere Eric Valentine volt, elkészültét segítette Brent Fritz dobos és Todd Kerns basszusgitáros is. A hazai közönség február 7-én, a Pecsa Music Hallban élvezheti élőben az anyagot.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei