2012. december 4.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Péterfy Bori Fehér éjszakák című új lemezét mutatja be a közönségnek

November végén került a boltok polcaira Péterfy Bori és a Love Band legújabb korongja, a Fehér éjszakák, most pedig a rajongóknak élőben is lehetőségük lesz meghallgatni az új dalokat: az énekesnő és zenekara december 15-én mutatja be a lemezt a Barba Negra Music Clubban.

Tizenegy vadiúj dal került rögzítésre Péterfy Bori és a Love Band legújabb korongján, a Fehér éjszakákon. A lemez november 30. óta kapható CD formátumban, azonban az igazi ínyencek legnagyobb örömére korlátozott példányszámban hamarosan bakeliten is meg lehet majd vásárolni. A kifejezetten exkluzív kiadás mellé egy tizenhat oldalas képregényt és egy bónusz CD-t is kapnak a rajongók - a képregény Stark Attila munkája, aki a lemez borítóját is tervezte. Mindemellett a Fehér éjszakák elérhető lesz a zenekar honlapján mp3 és flac formátumban is, vagyis aki a digitális verzióra vágyik, annak sem kell aggódnia.

Mindemellett, aki már volt Péterfy Bori koncerten, az tudja, hogy élőben még hatásosabb ez a muzsika, az énekesnő szuggesztív személyisége és a zenekar profizmusa olyan magas színvonalú produkciót ígér, hogy azt kár volna kihagyni. Péterfy Bori és a Love Band december 15-én lép színpadra a Barba Negra Music Clubban, ahol az új lemez dalai mellett természetesen a korábbi nagy slágereket is élőben hallhatja a közönség. A koncertre jegyek elővételben 1800 Ft-ért, a helyszínen 2300 Ft-ért kaphatók.

***


Péterfy Bori és a Love Band
Lemezbemutató koncert

Helyszín: Barba Negra Music Club
Időpont: 2012. december 15.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei