2012. december 11.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Karácsonyi családi hangversenyt ad a pécsi Pannon Filharmonikusok

Családok számára készül ünnepi műsorral a Pannon Filharmonikusok, a Pécsi Nemzeti Színház művészeinek társaságában. December 23-án, advent utolsó vasárnapján, klasszikus zenével, versekkel és karácsonyi énekekkel várják közönségüket a Kodály Központban.

Általános iskolásoknak és családjuknak nyújt igényes szórakozási lehetőséget a Pannon Filharmonikusok, Győrfi Anna és Stubendek Katalin pécsi színművészek, valamint a Vivat Bacchus énekegyüttes - Balásy Szabolcs, Szentgyörgyvári Károly, Szentgyörgyvári Péter, Szentgyörgyvári Gergely, Bognár Szabolcs - közreműködésével. Weöres Sándor, József Attila és Ady Endre ünnepi költeményeit Vivaldi Négy évszakából a Tél, illetve Corelli Karácsonyi concerto grosso című műve mellett szimfonikus hangszerelésű karácsonyi dalok, és ismert musicalek részletei is elhangoznak majd. Vezényel Bókai Zoltán.

Az előadást a karon ülő kicsik a szülő vagy nagyszülő ölében ingyenesen élvezhetik, az óvodások pedig kézműves játszóban foglalhatják el magukat a koncert alatt. A Pannon Filharmonikusok ajándékaként a Pécsi Gyermekotthon lakói is részt vesznek a karácsonyi hangversenyen.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei