2013. január 11.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Janis Joplin emlékest sztárvendégekkel az Akvárium Klubban

Janis Joplin emlékestet tartanak január 19-én az Akvárium Klubban, abból az alkalomból, hogy a hippikorszak sztárja aznap lenne hetvenéves. A mindössze huszonhét évesen elhunyt tehetség rövid, de emlékezetes karrierje előtt olyan magyar hírességek tisztelegnek, mint Garda Zsuzsa, Oláh Ibolya, Pásztor Anna, Gerdesits Ferenc, Koroknai Árpi és Zalatnay Sarolta.

A legendás Woodstock-nemzedék egyik legismertebb énekesnőjére emlékeznek egy estén át a budapesti Akvárium Klubban, a Garda Zsuzsa vezette Janis Joplin Emlékzenekar közreműködésével. Mellettük a színpadra lépnek még különböző zenei stílusok - rock, alternatív, metal, táncdal - képviselői is, akik saját értelmezésükben adják elő a híres szerzeményeket.

A rendezvény vendége lesz Oláh Ibolya, az első Megasztár ezüstérmese, Pásztor Anna az Anna & The Barbiesból, Gerdesits Ferenc a Quimbyből, Koroknai Árpi az Omenből, és Zalatnay Sarolta táncdalénekes. A január 19-én, 21 órakor kezdődő bulira elővételben 1200, a helyszínen 1500 Ft-ért lehet jegyet váltani.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
Béláné 2013-01-12 10:42:46
Az a Zsuzsa az a Zsuzsa abból a te vojszból? Ha az, akkor az nagyon virga csaj! Lehet, el is megyek a Gödörbe mit dzsanáznak össze.
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei