2013. január 19.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Elmarad a Billy Talent február 4-re tervezett budapesti koncertje

Az egyik tag közeli rokonának halála miatt elmarad a Billy Talent zenekar európai koncertkörútjának nagy része, beleértve a február 4-re tervezett budapesti fellépést is. A menedzsment ígérete szerint a pótlásra hamarosan sor kerül, és az új időpontot napokon belül közlik. Utóbbira a már megváltott jegyek érvényesek lesznek.

A kanadai punk rock együttes 1993-ban alakult, Ben Kowalewicz (ének), Jon Gallant (basszus), Aaron Solowoniuk (dob) és Ian D'Sa (gitár) részvételével, eredetileg Pezzként. Az 1999-től használt Billy Talent nevet a Hard Core Logo című amerikai film egyik karaktere ihlette. Eddig öt stúdióalbumuk jelent meg, legutóbbi 2009-ben, Dead Silence címmel.

Jelenleg zajló turnéjuk állomásai közül a luxemburgi, strasbourgi, párizsi, utrechti, eindhoveni, budapesti, krakkói és varsói koncerteket törölték. Ben Kowalewicz frontember az alábbi közleményt jelentette meg a döntéssel kapcsolatban:

"Kedves Mindenki!

Három tetoválás van az alkaromon: Barátok, Család és Zene. Számunkra e három a legfontosabb. Elvesztettünk valakit, aki nagyon közel állt hozzánk, és az elmúlt hét volt életünk legszürreálisabb hete. Nem vagyunk és az elmúlt húsz évben sosem voltunk olyasfajta zenekar, amelyik csak úgy lemondja a koncertjeit, de az adott körülmények között le kell mondanunk a turnénk hátralévő részét. Nehéz döntés volt ez, és sosem hagynánk magára a közönségünket, de őszintén érezzük, hogy most a barátaink és családunk mellett kell lennünk. Ígérjük, kárpótolni fogunk titeket. Miénk a világ leghűségesebb rajongótábora, és mi mindig mellettetek állunk, ahogy azt is reméljük, hogy most ti is mellettünk álltok, amikor szükségünk van rá.

Még egyszer, teljes szívünkből sajnáljuk, de ebben a helyzetben szeretteink mellett a helyünk.

Éljetek és szeressetek tiszta szívből!"

A magyarországi koncertre megvásárolt jegyek visszaválthatóak az A38 Hajó pénztárában - internetes rendelés esetén is csak személyesen-, illetve felhasználhatóak az új időpontban.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei