2013. január 25.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

A VOLT Fesztivál Ákos 2013-as turnéjának egyik állomása

Elsőként a VOLT Fesztivált jelentette be Ákos a "TURNÉ 2084" nyári állomásai közül. Az énekes, aki idén tizedszer lép fel a soproni eseményen, arra készül, hogy a Budapest Sportarénában tavaly év végén bemutatott show teljes anyagát eljátssza.

A 2012-es VOLT-on debütált Ákos szintipop programja, hatalmas sikerrel. Az énekes még ugyanebben az évben a Szigeten is koncertezett, az erdélyi Félsziget fesztiválon pedig rekord számú néző előtt lépett fel. A tizenhetedik magyar nyelvű szólóalbum, a 2084 dalait a Papp László Sportarénában tavaly decemberben tartott lemezbemutató után a 2013-as soproni rendezvényen is élőben hallhatja a közönség.

Mint az előadó elmondta, a szervezők már a tavalyi koncert után jelezték, hogy idén is szívesen látják a VOLT-on. "A 2013-as turné kiemelt állomása lehet a soproni, ha a komplett arénás koncertműsort eljátszhatjuk. Ez a szokásos fesztiválprogramnál hosszabb, több mint kétórás előadás, amelyet eddig csak a Budapest Sportarénában mutattunk be" - tette hozzá Ákos.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei