2013. január 28.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

FolkSide koncert - Megjelent Both Miklós formációjának első lemeze

2013. február 9-én a Fonó Budai Zeneházban rendezik meg a Both Miklóshoz köthető FolkSide zenekar első lemezének bemutató koncertjét. A Napra zenekar őrült gitárvirtuóza a FolkSide-ban visszafogottabb énjét mutatja meg: a zenekar az akusztikus hangzást helyezi előtérbe. A koncertre 2000 Forintért lehet jegyet váltani.

Aki látta és hallotta már élőben muzsikálni Both Miklóst (például a Napra zenekar élén), az meglehetősen nehezen tudja elképzelni, hogy ez az izgága energiabomba nyugodtabb, akusztikus zenében is otthon tudja érezni magát. Pedig így van: Both Miklós másik formációja, a FolkSide, éppen ilyen irányban mozog, és február elején egy lemezzel - az elsővel - is megörvendezteti a rajongóit. A FolkSide-ban Both Miklós mellett olyan kiváló zenészek ragadnak hangszert, mint Lukács Miklós (cimbalom), Szokolay Dongó Balázs (fúvós hangszerek), Dés András (ütőhangszerek), valamint Novák Csaba (nagybőgő). Az első korong, amely a Csillagfészek címet kapta, a Fonó gondozásában jelenik meg, és a lemezbemutatóra is a Fonó Budai Zeneházban kerül sor február 9-én.

Eközben a Napra zenekar másik oszlopos tagja, Krámli Kinga is szólókarriejét építgeti, a napokban készült el első EP-je, amely a Mingu címet kapta. Kinga hivatalos Facebook oldalán már három dalt is megosztott a közönséggel a Mingu-ról, és egyre több rajongót gyűjt magának.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei