2013. március 25.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Énekelünk... - Jótékonysági koncert az Ódry Színpadért

Jótékonysági koncertet tartanak április 13-án a Színház- és Filmművészeti Egyetem Ódry Színpadán. Bagó Gizella tanárnő jelenlegi hallgatói mellett olyan egykori növendékek adnak elő francia sanzonokat, mint Dolhai Attila, Fullajtár Andrea, Hegyi Barbara, Homonnay Zsolt, Jordán Adél és Nagy Ervin, a hagyománynak megfelelően a Stúdió11 Ensemble társaságában.

Az első hasonló koncertet húsz évvel ezelőtt rendezték, közreműködői felléptek már a Zeneakadémia és a Magyar Tudományos Akadémia Nagytermében, valamint három alkalommal a Pécsi Országos Színházi Találkozón (POSZT) is.

Az idei, április 13-i alkalommal szólóban és duettekben adnak elő francia sanzonokat és songokat az Ódry Színpadon, amelynek támogatására a bevételt fordítják. A délután háromkor kezdődő előadáson a jelenlegi egyetemi hallgatók közül Ágoston Péter, Kerkay Rita, Kurta Niké, Nagy Dániel Viktor, Patkós Márton, Pálya Pompónia, Szabó Sebestyén, Vidnyánszky Attila, Zoltán Áron énekel egy-egy dalt, a régieket pedig Adorjáni Bálint, Bakos-Kiss Gábor, Dankó István, Dolhai Attila, Fullajtár Andrea, Hegyi Barbara, Homonnay Zsolt, Huzella Júlia, Ficza István, Földi Ádám, Jordán Adél, Nagy Ervin, Rétfalvi Tamás és Szőcs Artur és Tasnádi Bence képviseli. Mindannyian tiszteletdíj nélkül vállalták a feladatot.

Jegyek a Közönségkapcsolat Irodában (1088 Budapest, Vas u. 2/c) vásárolhatóak 2000 forintért, de támogatói belépőt is lehet váltani 4000, 6000 és 8000 forintos áron.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei