2013. október 3.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Együtt dolgozik Dér Heni és Burai Krisztián

A Sugarloafból a közelmúltban kivált Dér Heni nagy sikerrel mutatta be első, Turn It Up című szóló dalát, és a jövőben sem szeretne szakítani a hip-hop zenei stílussal. Ezzel kapcsolatban kért tanácsot kollégájától, Király Viktortól, aki Burai "Kicsi nyúl" Krisztiánt ajánlotta az énekesnő figyelmébe.

Burai Krisztián, akit a The Voice-ban és A Dal című produkcióban is hallhatott a közönség, stúdiójában számos hazai hírességgel dolgozott már együtt producerként, énekesként pedig saját számaival igyekszik érvényesülni. Miután Dér Heni felhívta, meg is kezdték a közös munkát.

"Több rejtett kinccsel lepett meg, amelyek elvarázsoltak. Ilyet szerettem volna, amelyben énekelhetek és az a hip-hop stílus is ott rejtőzik, amit itthon képviselhetek. Azonnal bementem a stúdióba és egy kis változtatással, korrigálással felénekeltem az egyik dalt. Elfogultság nélkül mondhatom, nagyon jó lett! Több zenei szakember véleményét kikértem, és sokat sejtetően, megnyugtattak!" - nyilatkozott az eredményről az énekesnő.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei