2013. november 21.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Hazánkban is bemutatja Hesitation Marks című lemezét a Nine Inch Nails

A Papp László Budapest Sportarénában lép fel 2014. június 19-én a Nine Inch Nails (NIN). Az industrial metal műfajban alkotó amerikai együttes harmadik magyarországi koncertjén frissen megjelent, Hesitation Marks című lemezét mutatja be.

A Nine Inch Nails öt év szünet után adta ki új albumát, amelynek turnéja már zajlik. Az első európai állomás az angliai Birmingham lesz, 2014 májusában - közölte a szervező Live Nation november 21-én az MTI-vel.

A zenekar atyja Trent Reznor 1988-ban kezdett dolgozni a Nine Inch Nails-projekten, amely egy évvel később be is futott a Pretty Hate Machine című albummal. Ezt hét további korong követte, melyek hanganyagát a számos hangszeren játszó Reznor szinte teljesen egyedül rögzítette, csupán a koncerteken csatlakoztak hozzá - az évek során többször cserélődő - kísérőzenészek.

A NIN hazánkban 2007-ben, a Sziget Fesztiválon lépett fel először, amit egy Syma-csarnokbeli koncert követett, 2009-ben. Reznor és aktuális csapata legközelebb 2014. június 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában találkozik a magyar közönséggel.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2022 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei