2014. március 11.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Áprilisban indul a Budapest Park új szezonja - Itt lesz Joss Stone is

Április 25-én, a Kiscsillag koncertjével kezdi meg harmadik szezonját a főváros legnagyobb befogadóképességű szórakozóhelye, a Budapest Park, amely ebből az alkalomból arculatában és tartalmában is megújul. Az idei sztárfellépők között lesz a Dream Theater, Everlast és Joss Stone is.

A park új szlogenje a "Hagyd kint a valóságot!", aminek jegyében színpadképe egy meseszerű, szürreális világot igyekszik majd megidézni, az új fény- és hangtechnika támogatásával. A hazai bandákat egy kisebb színpad várja, megújulnak a létesítményhez tartozó zöldfelületek és bővül az összművészeti funkció is.

Az újjászületett szórakozóhely öt hónapos programjában számos nemzetközi hírű zenekar és énekes szerepel. Utóbbiak közül korábban már ismertté vált a Gogol Bordello, a Limp Bizkit, Rob Zombie, a Megadeth, a Sick of It All és a Dream Theater, a március 11-i sajtótájékoztatón pedig Everlast és Joss Stone koncertjét jelentette be Gerendai Károly, a Budapest Park egyik tulajdonosa.

Everlast (eredeti nevén Erik Schrody) ír-amerikai rapper, énekes és dalszövegíró, akire jellemző a rap és az akusztikus rockzene kombinálása. Eddig hét stúdióalbumot adott ki, a legutóbbi (The Life Acoustic) tavaly jelent meg.

Joss Stone (Jocelyn Eve Stoker) angol soul énekes mindössze huszonhat éves, de már hat lemezt, nemzetközi sikereket és számos elismerést (köztük a Grammy-díjat) tudhat maga mögött. Tett egy kis kirándulást a színészet világába is, a Tudorok című sorozatban VIII. Henrik (Jonathan Rhys Meyers) negyedik feleségét, Klevei Annát alakította.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei