Zene kategória 144. oldal

Mit tegyünk, ha a Fehér Házba megérkezik a télapó...

Mit tegyünk, ha a Fehér Házba megérkezik a télapó...

...és egy jól ácsolt faló is van vele? Nagyszerű ez a nagyvilág, éldegél benne ugyanis például álruhás Nemecsek Ernő, de nem ám az a fő, hogy lenni vagy nem lenni, ez mindegy; sokkal inkább, hogy miért adott koponyát kezembe a díszlettervező. Nyugalom, senki sem bolondult meg. Kivéve mondjuk a Pethő, a Seres, a Fruzsina, satöbbi... Szóval kivéve a Satöbbi zenekart. (De ők már nem most.)

2007. október 24.
 
Hajba hajolás a hajón

Hajba hajolás a hajón

Idén áprilisban bezárt a Molylepke Minibár, a betyár is a Mars felé kacsingat immár, a Holdat megunta, nem zeng többé a Cellux-szimfónia. Idén áprilisban a magyar alternatív zenei élet egyik színfoltja fejezte be pályafutását, az Amorf Ördögök letették a lantot. Vagy a pánsípot. A gitárt. Na.

2007. október 20.
 
Nosferatu a Zeneakadémián

Nosferatu a Zeneakadémián

Manapság, ha valaki azt mondja: vámpír, mindenki ugyanarra gondol - egy fekete köpenyes jóképű nyúlánk, rendszerint fekete hajú férfi, aki titokzatosságával, és zordságával természetesen elbűvöl mindenkit, és persze kiderül néhány perc múlva, hogy csupán a körülmények áldozata, és legbelül igenis érző szíve van. De mi van akkor, ha a vámpírok nem jóképűek? Mi van, ha kívülről is éppolyan visszataszítóak, mint amilyennek természetük predesztinálja őket, és vámpír mivoltukat nem tagadhatják meg semmilyen nő kedvéért?

2007. október 18.
 
Manu Chao üdvözöl a Paradicsomban

Manu Chao üdvözöl a Paradicsomban

"Sok beszélgetésre és összekapaszkodásra van szüksége a világnak." Y ahora qué? És most? Most őszinteség, lázadás és egyszerűség. Ahogy mindig. Most végre a kezében tarthatja a lelkes rajongó az új Manu Chao lemezt. Hat éve várta a pillanatot. Most csak szorongatja a tokját, az ágya szélén ücsörög, és hallgat.

2007. október 14.
 
Reklám
Közösség
Legújabb hozzászólások